Фонд Краезнание“ към Регионалната библиотека Емануил Попдимитров“ в Кюстендил

...
     Фонд Краезнание“ към Регионалната библиотека Емануил Попдимитров“ в Кюстендил
Коментари Харесай

Фондът на Регионалната библиотека се обогати с нови книги, дарени от Областна администрация – Кюстендил

     Фонд „ Краезнание “ към Регионалната библиотека „ Емануил Попдимитров “ в Кюстендил се обогати с няколко нови книги, дарени от Областна администрация – Кюстендил.

Специализираната литература, събрала в себе си дълголетен проучвателен труд, е написана от локалния дупнишки краевед Иван Хаджийски.

     „ Благодарим за скъпото подаяние! Книгите на Иван Хаджийски ще бъдат показани във фонд „ Краезнание “ и ще имат  ценен принос за съхраняването на паметта, за историята и публичния живот на края “, с тези думи шефът на библиотеката София Пейчева благодари на инж. Александър Пандурски.

     Двамата поговориха за самодейностите и идните мероприятия, които провежда районната библиотека. На 20 декември ще се организира и обичайна гала „ Читател на годината “. От Регионалната библиотека се похвалиха, че към този момент работят за дребните читатели и в съботния ден. Провеждат се Коледни работилници за деца в Детския отдел на библиотеката.

       „ Адмирации за дейната активност и за деликатното отношение към дребните и огромни читатели. Провокирате интерес да посещават библиотеката по-често, като сте я трансформирали и в място за арт занимания и забавни просветителни игри за най-малките “, поздрави инж. Пандурски.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР